Team Coaching

De groei van een onderneming kan pas werkelijk een vlucht nemen als een team optimaal functioneert. De mensen maken het verschil en de afstemming op elkaar, elkaars rol en het vertrouwen daarbinnen is essentieel en kan vleugels geven.

Als je knelpunten ervaart in de realisatie van de groei, alle ingrediënten juist zijn maar er op het gebied van groepsdynamiek zaken schuren (binnen een team, tussen teams onderling, tussen teams en bestuur) en bemerkt dat oplossingen niet meteen voorhanden zijn. Als het moment gekomen is om dit aan te pakken en je bereid bent om de weerstand die er tegengekomen zal worden te weerstaan. Dan kan ik zorgen voor professionele begeleiding bij het ontzenuwen van verstoringen in het systeem, het oplijnen van teams en het activeren van het potentieel van het individu en van die persoon binnen het systeem.

Ik coach directies, management teams, en taak- danwel procesgerichte groepen.

Dus neem contact met me op als:

 • De koers goed is maar de rem er op staat

  Je bent overtuigd van de richting maar je kunt niet echt de vinger leggen op waar het hapert.

 • Er een nieuwe samenstelling is maar nog geen focus

  Het bedrijf is aangepast aan de toekomst. Na deze herschikking is het zaak om weer in beweging te komen.

 • De groeipotentie er niet uit lijkt te komen

  Alles is opgelijnd voor groei en het komt er op een of andere manier nog niet uit. Of de groei is wel ingezet maar je weet zeker dat er meer inzit en het sneller kan.

 • Het plezier weg is

  Je hebt een prachtbedrijf en een product/dienst met bestaansrecht en nog veel meer potentie. Het moet toch ook kunnen met een hoop meer lol en minder weerstand?

 • Verandering op komst is

  Je bedrijf loopt een volgende groeifase in en er zijn rolverschuivingen aan het aankomen. Je wilt de eenheid bewaren en er met zo min mogelijk weerstand doorheen.

 • De routine er in geslopen is

  Je hebt een prima groei doorlopen waarbij het eind nog lang niet in zicht is maar je team(s) organisch ingesleten lijken te zijn.

Als je dit herkent en hier professionele begeleiding bij kunt gebruiken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga uit van de aanwezige kwaliteiten en het potentieel van de mensen binnen de kaders van de gewenste groeirichting, rekening houdend met de bedrijfscultuur en –identiteit.

Bel me om eens kennis te maken en te kijken wat ik kan bijdragen.

contact

Igor Gieltjes © 2018 All Rights Reserved