Coach, Trainer, Therapist & Writer

Personal Consulting, Solution Focused Therapy

Ryan Cole is a Solution Focused therapist offering brief and often single-session therapy. He have built a reputation for engaging workshops on Solution Focused Brief Therapy and Single Session Therapy, and have recently started to put my courses online.

“I am a trainer, coach, psychotherapist and writer. For more than 25 years I have advised people on how to improve their working relationships and enhance the quality of their lives. I’ve provided professional training on improving relationships, conflict management and related topics.”

Mensen laten een bedrijf vliegen

geef ze vleugels

Beweging

intens en groeigericht

doorgronden

context
wat speelt er?
welke elementen spelen een rol?
erkenning

doorbreken

perspectief
waar is beweging gewenst?
wat weerhoudt dit en welke functie dient dit?
acceptatie

doorstoten

toekomstgericht
welke beweging zet je in?
hoe wordt dit geborgd?
integratie

Read My Books & Start a New Life

Books by Ryan Cole

I write a lot of book that contains essential 'how to' information for solving relationship problems. It will give you new insights into those ‘impossible’ situations that cause so much anguish, stress and ther. They are clearly written, highly readable, and filled with credible information and guidance.

Jeanine Bloemendaal-Kok

Igor is een betrokken coach die met oprechte aandacht en vanuit nieuwsgierigheid prikkelende vragen stelt. Een man met veel ervaring en kennis, waarbij je jezelf snel op je gemak voelt. Wat mij betreft een gouden combinatie.

Jeanine Bloemendaal-Kok

sociaal pedagogisch hulpverlener
Leonardo Gon

Igor is één van de weinige mensen die ik ken, die ik een ‘seniore leider’ noem. Zelfs in zeer moeilijke omstandigheden is hij in staat een team samen te stellen daarbij focus en verantwoordelijkheid gevend.

Leonardo Gon

regional manager
Marco Karman

Igor is extreem succesvol in wat hij doet, door zijn gedrevenheid, inzet en focus. Hij heeft heel veel humor, is loyaal en durft je de waarheid te zeggen.

Marco Karman

ondernemer
Noortje Molenaar-Peters

Igor is in staat snel een veilige omgeving te creëren waarin je je vrij voelt je verhaal te doen. Hij is een kei in spiegelen en stelt vragen die direct de kern raken. Hij heeft mij veelvuldig aan het denken gezet waardoor ik nu anders om ga met voor mij moeilijke situaties.

Noortje Molenaar-Peters

senior consultant gezondheidszorg
Wiebe Wiersma

Igor gaf me de mogelijkheid om in mijzelf te geloven en het beste te halen uit wat het leven te bieden heeft, zowel privé als zakelijk. Hij is een ware inspirator, motivator en coach.

Wiebe Wiersma

international sales manager
Jack Kistemaker

Igor is gepassioneerd en heeft oprechte interesse in de ander. Zijn werkwijze leidt tot een team waar mensen groeien.

Jack Kistemaker

ondernemer
Daan van Dee

Igor kan de vonk laten ontspringen in een team, groep of individu om hun standaard te verleggen en de eigen verwachtingen te overtreffen.

Daan van Dee

regional manager
Mark Helder

Igor heeft de vaardigheid om elk onderwerp bespreekbaar te maken, waarmee hij harmonieuze samenwerking weet te realiseren en een sterk team bouwt.

Mark Helder

ondernemer
Steven Janssen

Igor is een resultaatgedreven, getalenteerde leider die een momentum weet te creëren en een team neerzet dat een toevoeging zal zijn aan ieder bedrijf dat groei zoekt.

Steven Janssen

engineering team lead
Hans Keijzer

Igor combineert een tomeloze inzet en energie met een doordachte aanpak en kennis van zaken. Menselijkheid staat hoog in zijn vaandel.

Hans Keijzer

ondernemer
John Tutino

Igor’s toewijding gecombineerd met zijn begeleiding is onmeetbaar. Hij bezit het vermogen om het beste uit mensen te halen.

John Tutino

regional manager
Gertjan Otto

Igor heb ik ervaren als iemand die door wist te vragen tot de kern van de uitdaging om vervolgens te zoeken naar synergie!

Gertjan Otto

ondernemer

Subscribe To Our News!

Get My Latest Articles

Igor Gieltjes © 2018 All Rights Reserved